Baggrund og historie
Firma data

JEMATIC ApS har adresse i Brøndby i København ca. 20 minutter fra Kastrup lufthavn 25 minutter fra centrum af København.

SE Nr. DK 26 59 35 49

Bank information:

Danske Bank
S.W.I.F.T. DABADKKK IBAN No. DK303000
Reg nr. 3409
Konto nr. 3312176289

Historie
Firmaet startede med navnet Grafisk Reparation & Service ApS tilbage i 1979 med Jerry Malling Olesen, som et service firma inden for den grafiske industri. I 1991 kom den første 4 hovedet hjørne runder til verden, og siden den dag har firmaet i større og større grad beskæftiget sig med produktion af hjørne rundere.

I år 2002 blev JEMATIC ApS grundlagt, og Jerry Malling Olesen solgte firmaet til Jens H Nielsen. Jens H Nielsen har arbejdet i en større dansk elektronik og mekanik virksomhed, med udvikling og produktion af diverse maskiner til trykke og pakke industrien.

Produkter
Hjørnerunder maskiner fra små bordmodeller til store fuldautomatiske systemer til f.eks. runding af fiske pap til fiske industrien.

Services
JEMATIC ApS kan levere en lang række services i forbindelse med sin ekspertise inden for maskin konstruktion og montageopgaver. Ydermere kan vores værksted producere dele for andre, enten på underleverandør basis eller som total leverandør af maskindele. Læs mere om vore services her. Services

Politik
JEMATIC ApS vil altid levere den bedste service og maskine for at eliminere produktionsstop og problemer til et minimum.

Ledelsen
Ledelsen er varetaget af ejer Jens H Nielsen.

 

Hobby

Jens H. Nielsen